Squashboller

Opskrift på squashboller. Denne opskrift er giver ca. 16-20 boller.

Ingredienser:
3 1/2 dl vand
50 g gær
1 tsk salt
1 stor spsk honning (smeltes evt. 10-15 sekunder i mikroen) eller 1 tsk sukker
2 spsk olivenolie
Ca. 350 g squash (1 stor squash) – rives fint
3 dl havregryn
Ca. 600 g hvedemel
Æg til pensling

Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, honning/sukker og olie. Skræl squashen og riv den ned i blandingen. Tilsæt havregryn og derefter mel lidt ad gangen. Ælt dejen godt og lad den hæve et lunt sted i mindst ½ time. Form 16-20 boller og lad dem hæve på en bageplade i mindst ½ time. Tænd ovnen på 200 grader. Pensl bollerne med æg og bag dem i 20 min.

,

Ingen kommentarer

Skriv et svar