Kyllingefrikadeller

For mange lyder kyllingefrikadeller kedeligt, men den er overraskende lækker. Den kan nemt bruges som hoved måltid, samt til pålæg.

Ingredienser:
500 g hakket kylling
1 finthakket løg
2 hakkede fed hvidløg
100 g god fetaost
50 g hakkede soltørrede tomater
Frisk, finthakket rosmarin (et par små stilke)
Frisk, hakket persille (et lille bundt)
Frisk, finthakket timian (et par små stilke)
Salt og peber efter smag
1 æg
1 dl mælk
ca. 1/2-1 dl havegryn

Alle ingredienser røres godt sammen, og farsen hviler ca. 1/2 time i køleskabet. Tilsæt evt. mere mælk eller havregryn, når farsen har hvilet, hvis den ikke har “den rigtige” konsistens. Lidt olivenolie eller oliemargarine varmes på en pande, og farsen formes til frikadeller. Steges ved middelvarme, til de er gennemstegte.

Tip: Steg en lille prøvefrikadelle, så du kan smage, om der skal mere salt eller andet i, før du steger hele portionen.

, ,

Ingen kommentarer

Skriv et svar