River Cottage – Veg everyday! (Engelsk)

Som det første må jeg indrømme, jeg er en stor fan af Hugh Fearnley-Whittingstall og hans River Cottage projekt. Jeg ser med stor fornøjelse alle hans TV-programmer, både nye og gamle, og er meget glad for hans opskrifter. Jeg var dog  lidt betænkelig, da jeg fik denne kogebog i hånden (julegave).

Som titlen antyder, indeholder den primært opskrifter med grønsager og ikke kød. Hugh er ellers kendt, som den helt store kød elsker. Men efter og  have frembragt nogle af opskrifterne, kan jeg kun sige,  jeg er meget begejstret for bogen. Det er en kogebog, jeg er kommet til at bruge rigtig meget, og mange af opskrifterne har indgået i husets madplan.

Bogen er inddelt i forskellige kategorier af madtyper, det er bl.a. festmad, salater, supper, pasta og ris, brød. Der er i alt ti forskellige kategorier. En opskrift fylder to sider, hvoraf den ene er ingrediensliste og opskrift, og den anden er et helsides billede af rettet. Alle billederne i bogen er utrolig flotte og indbydende.

Bogen indeholder også en del vegetar rette. Disse  er ikke samlet i et kapitel, men er spredt ud over hele bogen. Men de er nemme og genkende, da de alle er market med et letgenkendelig ikon.

En anden nævneværdig ting, er at alle mål i ingredienslisterne er i gram og litermål. Så her skal man ikke ud i nogen konvertering. Er man ikke så vant til opskrifter på engelsk, skal man lige vende sig til de engelske navne for de forskellige ingredienser.

Det er en fremragende kogebog, både som opskriftsbog, men ikke mindst som inspirationskilde. Den har lært mig, man godt kan lave et måltid uden kød.

Kan kun anbefale den.

River Cottage – veg Everyday! kan købes her

 

En kommentar til River Cottage – Veg everyday! (Engelsk)


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php:63 Stack trace: #0 /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php(19): the_commenter_link() #1 /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(1801): custom_comment(Object(stdClass), Array, 1) #2 /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(202): Walker_Comment->start_el('', Object(stdClass), 1, Array) #3 /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(1768): Walker->display_element(Object(stdClass), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(428): Walker_Comment->display_element(Object(stdClass), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2117): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-content/the in /var/www/jensensbedste.dk/public_html/wp-content/themes/canvas/includes/theme-comments.php on line 63